Jij...
Wil alles van de wereld van natuurvoeding weten.
Bent benieuwd naar de meest toegankelijke natuurvoedingsproducten.
Wil weten hoe je een uitgebalanceerde vega(n) maaltijd samenstelt.
Wil na de les direct aan tafel.
Zo wordt vega(n) koken - met biologische, pure ingrediënten - een feestje.
gingen je voor!
Volg 6 lessen
vanuit je eigen keuken.
Wil alles van de wereld van natuurvoeding weten.
Bent benieuwd naar de meest toegankelijke natuurvoedingsproducten.
Wil weten hoe je een uitgebalanceerde vega(n) maaltijd samenstelt.
Wil na de les direct aan tafel.
Tja. Die kant-en-klare groenteburger kennen we nu wel. Dat kan smaakvoller én gezonder. In deze kookcursus tillen we jouw kookkunsten dan ook naar het volgende niveau. In 6 lessen van 2.5 uur leer jij de fijne kneepjes van het vak. Je maakt kennis met de veelgebruikte producten in de natuurkoken en ontdekt de basisprincipes voor het samenstellen van een uitgebalanceerde vega(n) maaltijd.
Het mooiste van alles: de lessen vinden plaats van 15.30 tot 18.00 uur. Daarna kun je dus direct aan tafel om te genieten van al dat lekkers.
Leer koken voor:
Prijs: € 325,00
Inclusief:
6 live online kooklessen van 2.5 uur mét begeleiding ( 12-26 januari, 9-23 februari, 8-22 maart)
Een uitgebreide receptenbundel met meer dan 100 recepten
De Vegachecklist
Een startpakket met mijn favoriete keukenattributen t.w.v. €37,-
Opnames van de kooklessen, om rustig na te kijken
Onbeperkt toegang tot deze opnames
Whatsapp groep om al je vragen in te stellen
4 video’s met uitleg en theorie van de bio-vega(n) keuken
3 kookvideo’s van specifieke gerechten.
Marion Pluimes is naast chef ook diëtist. Zij heeft 30 jaar ervaring op het gebied van natuurvoeding samengevat in een korte, behapbare cursus. Hier is de zin van de onzin gescheiden. Zodat jij gezonde, weloverwogen keuzes kan maken. En daarnaast - vol vertrouwen - de sterren van de hemel kunt koken.