Burgers en balletjes

Een hartig hapje, passend bij iedere maaltijd.

Tja. Die kant-en-klare groenteburger kennen we nu wel. Dat kan lekkerder én gezonder. Daarom leer je in deze online kookworkshop hoe je ingrediënten als noten, peulvruchten en groenten gebruikt om heerlijke vegetarische burgers en hapjes van te maken. Boordevol vezels, eiwitten, vitamines, mineralen én smaak dankzij verse kruiden en spannende specerijen. 


  • 5 soorten burgers en balletjes 

  • Met digitale receptenbundel

  • Jij kunt direct aan de slag 

  • Kijk de workshop onbeperkt terug 


Dat alles voor €37,00!

Foto Marion Pluimes

Een kijkje in de keuken

Benieuwd wat we gaan maken? Wat dacht je van notenballetjes met tahindip en een mungbonenburger met huisgemaakte salsa? Maar ook knapperige haverkoekjes als gezond en lekker tussendoortje. En een heerlijke bietenburger of gierstballetjes met dadeldip. Loopt het water je al in de mond?