Wil jij ook lekker veel werkruimte?

Huur de kookstudio!

Ruime keuken en goede outillage.

De kookstudio is in overleg ook te huur voor jou! Ben je cateraar, wil je koken voor een groep of een andere kooksituatie? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.


Naast dat ik veel kook in deze kookstudio zijn er ook dagen dat ik elders les geef. Dan staat de kookstudio leeg en kun jij er gebruik van maken. Wil je receptuur ontwikkelen of producten testen? Er staat een fijne keuken op je te wachten! En..... lekker handig, hij grenst aan de mooiste en meest uitgebreide natuurvoedingswinkel van West Brabant, boodschappen doen is een makkie!

Hoe kom ik bij de kookstudio?

De kookstudio van De Groene Kookacademie vind je aan de Mathildastraat 5 B in Oosterhout. In die keuken is ook The Loffly Chef gevestigd. 

De ingang is aan de Mathildastr 5B, het straatje tussen Albert Heijn, de Mitrawinkel en Recidence Mathilda. Als je daarin rijdt en je ziet een uithangbord met 'Vis aan de markt' dan kom je in de buurt! Daar schuin tegenover is het Gezondheidscentrum Oosterhout. Daar kun je naar binnen lopen, de deur is open. Links aan het einde van de gang vind je de kookstudio.


Tijdens winkeluren kun je de kookstudio ook bereiken via Broeders gezondheidswinkel, keiweg 7 Oosterhout.

Foto Marion Pluimes

Meet Marion

Marion Pluimes is naast chef ook diëtist. Zij heeft 30 jaar ervaring op het gebied van natuurvoeding samengevat in een korte, behapbare cursus. Hier is de zin van de onzin gescheiden. Zodat jij gezonde, weloverwogen keuzes kan maken. En daarnaast - vol vertrouwen - de sterren van de hemel kunt koken.