Foto Marion Pluimes

Jij hebt iets met koken...

Jij geniet er dan ook van wanneer anderen van jouw kookkunsten smullen. In je restaurant, tijdens dat evenement, of gewoon thuis, aan de keukentafel of op de bank. Waar je ook bent, uit jouw keuken komen de meest smakelijke gerechten tevoorschijn. Waarbij verse, pure ingrediënten - uit het seizoen - centraal staan. Goed voor mens én milieu, zullen we maar zeggen. 


Toch mis je iets. Misschien ontbreekt het je aan kennis, zekerheid of zelfvertrouwen. Op het gebied van vega(n) koken, of natuurvoeding in het algemeen. Misschien ben je juist op zoek naar een flinke dosis inspiratie. Zodat je altijd een antwoord paraat hebt op die eeuwenoude vraag… Wat eten we vanavond? 


Welke situatie ook op jou van toepassing is, jij zet jouw volgende stappen in de wereld van natuurvoeding met De Groene Kookacademie aan je zijde. 

Puur & Eerlijk

Vega(n)

Vers & Biologisch

Écht lekker!

Foto Marion Pluimes

Marion Pluimes

Een vakidioot met een enorme passie voor haar vak: koken op een natuurlijke manier. Het allerbelangrijkste hierbij? Dat het leuk, lekker én gezond is. Staat altijd met een spatel, rasp of ander keukenapparaat in de hand. Domme vragen? Bestaan niet. Het is haar ambitie om jou de sterren van de hemel te laten koken. Met vertrouwen in je eigen kunnen. Of je nu net komt kijken in de wereld van natuurvoeding of juist een nieuwe weg wilt inslaan, Marion helpt je verder. 

Natuurvoeding volgens Marion

Gezond eten is belangrijk. Dat spreekt voor zich. Maar wat is nu écht gezond? Welke ingrediënten gebruik je om jouw lichaam - en geest - te ondersteunen? Hoe bereid je deze ingrediënten zodat die goede voedingsstoffen ook daadwerkelijk opgenomen worden? Welke kooktechnieken en keukengerei gebruik je dagelijks? En wat laat je links liggen? 


Het antwoord op deze vragen (en meer) vind je bij de Groene Kookacademie. Zonder poespas. Met feiten, een lading kennis én bergen smaak. Een hint? Die magnetron mag de deur uit. Jij weet beter.