E-book Natuurlijke kindervoeding


Je hebt je kindje de eerste levensmaanden kunnen voeden met flesvoeding of borstvoeding. Dan breekt de tijd aan om je kindje vaste voeding te gaan geven.

 • Maar hoe doe je dat nou?
 • Wat is gezond?
 • En hoeveel werk gaat dat zijn?
 • Zijn er dingen waar je speciaal op kunt letten?

Overzichtelijk


In dit e-book krijg je informatie en uitleg over natuurlijke baby- kindervoeding. We geven tips over hoe je kunt starten met vaste voeding en wat een mooie opbouw daarin is.

Na de uitleg over de kwaliteit van voedingsmiddelen en de achtergrond van biologisch (is dat logisch of niet?) gaan we in op de verschillende foodgroups.

 1. groenten
 2. fruit
 3. granen
 4. olie en vet
 5. brood, broodvervangers, broodbeleg
 6. peulvruchten en sojaproducten
 7. vlees en vis
 8. ei en zuivel
 9. dranken

We geven praktische tips voor het inkopen, bewaren, klaar maken en op tafel zetten van lekkere en gezonde maaltijden met natuurvoeding voor je kindje en de rest van je gezin. Met speciale aandacht voor: hoe krijg je dit voor elkaar met een druk gezinsleven?

Handige lijstjes


Je vindt in dit e-book een duidelijk overzicht van voedingsmiddelen en hoeveelheden voor kinderen in de leeftijd van 6 mnd- 1 ½ jaar. Zowel voor vlees, vega en vegan eters. De basis van onze adviezen is natuurvoeding: puur natuur, goed voor het milieu en barstensvol voedingsstoffen. Goed voor de gezondheid van je kindje nu en later. Je krijgt ook informatie over gluten, zout, suiker en conserveringsmiddelen. Maar ook hoe je om kunt gaan met voedingssupplementen zoals vitamine D en omega-3 vetzuren. Daarnaast besteden we aandacht aan hoe je met natuurvoeding de ontwikkeling van een gezonde darmflora bij je kindje ondersteunt.

Wie zijn wij?


Dit e-book is geschreven door Tanja Visser en Marion Pluimes. We zijn allebei natuurdiëtist en hebben een groot hart voor lekker, puur en gezond eten. Tien jaar geleden is dit e-book verschenen als brochure. We vonden het nu tijd voor een update! Het e-book is bijna af, we hebben alle teksten en informatie herzien en ook een aantal nieuwe inzichten toegevoegd. De komende tijd gaan we nog wat recepten en kookvideo's toevoegen. Die krijg je erbij als je het e-book besteld. Maak nu gebruik van de speciale pre-order prijs!

Praktische informatie


Pre-order

De eerste hapjes

€ 14,50 € 9,50
Pre-order
Pre-order

De eerste hapjes

€ 14,50 € 9,50

E-book verschijningsdatum eind 2021.

Kijk hier voor meer informatie.

Heb je meegedaan met de insta-live van klein_waldorfkind op 26-7-21, gebruik dan de code voor extra korting!.