Ben je cateraar, wil je koken voor een groep of een andere kooksituatie? Huur dan nu onze kookstudio!

Natuurvoeding Rocks!


Sandra en Marion, twee vakidioten als het gaan om natuurvoeding en koken! Achter de schermen zijn we bezig met allerlei leuke projecten en plannen. Door al dat geregel en gepraat kregen we zo'n zin om alvast iets samen te gaan doen. Dus gaan we de keuken in! En jij kunt daar bij zijn! We gaan samen een hele les de meest fantastische gerechten bereiden die helemaal natuurvoeding zijn. Ben je nog nieuw in deze natuurvoedingskeuken? Geen nood, we geven een duidelijke uitleg over de basis van deze inspirerende manier van koken.

De docenten


Marion Pluimes

Je kent haar van The Loffly Chef, De Groene Kookacademie, De Kleine vegetariërSonneveltopleidingen en de NAVN

Sandra Ysbrandy

Je kent haar als TV kok en presentator van Kook mee met Max, Foodfirstnetwork, Aan de keukentafel,  Appels en peren, van haar  bedrijf Color your food. En natuurlijk van Expeditie Robinson 2021!

Wat ga je doen?


We starten de kookles met een kopje soep. Na een korte kennismaking geven we uitleg over de basisprincipes van de natuurvoedingskeuken zodanig dat je er zelf mee aan de slag kunt. Tijdens de aansluitende kookdemonstratie zie je meteen hoe dit in zijn werk gaat. Het resultaat van de kookdemo gaan we met elkaar proeven. Daarna ga je zelf aan de kook en maak je met elkaar een heel menu.

In totaal leer je 8-10 verschillende gerechten kennen, die we lekker gaan opeten met elkaar.  In deze toffe kookles ga je  superveel leren en proeven zodanig je er thuis mee vooruit kunt. Doe je mee?

Praktische informatie


Bij de kookworkshop is inbegrepen

  • een digitale receptenbundel
  • de vegachecklist
  • onbeperkt koffie en thee
  • alle biologische ingrediënten