Vraag aan klant / prikkelde titel


Wat is de kern van de les of cursus? Hier komt een korte omschrijving van een kleine alinea. Schrijf dit voor iemand die nog nooit heeft gekookt, geen idee heeft van de termen en dus meteen moet begrijpen wat de les inhoud. Verder omschrijf je wat de klant na de les allemaal kan, dus  bijvoorbeeld, zelf een voedzame maaltijd samentellen die volledig vegetarisch is.

Opbouw van de les / cursus 


  • Puntsgewijs neerzetten wat de opbouw is van de les/cursus/opleiding.
  • Hierin vertel je dus letterlijk welke onderwerpen er terug komen in de les/cursus/opleiding.
  • Je schrijft dit voor iemand die niet weet wat hij/zij kan verwachten van de les.

Praktische informatie


  • Datum & tijd : wanneer is de les/cursus en hoe lang duurt deze
  • Locatie: online/offline, op welke locatie vindt het plaats
  • Inclusief: wat zit er bij inbegrepen (en wat niet)
  • Minimaal/maximaal aantal cursisten: bijvoorbeeld vanaf 6
  • Bijboek opties: Kan de les/cursus uitgebreid worden met iets?
  • Docent: wie geeft de les/cursus, bijvoorbeeld Marion Pluimes

Hoe doen anderen het?

We hebben een voorbeelden voor je opgezocht van een pagina die de informatie kort maar duidelijk houdt. Dit is ook een beetje wat wij bedoelen. Er staat wel duidelijk wat je in de cursus gaat leren en hoe die is opgebouwd, maar er staan geen lappen tekst. Dit is voor de klanten ook fijn en duidelijk.

Voorbeeld van het Kook Paviljoen kijk hier

Voorbeeld van Grachten Atelier kijk hier