
Ingrediënten
bodem:
- 145 gr hazelnoten
- 175 gr dadels zonder pit
laag 1:
- 175 gr dadels zonder pit
- 120 ml kokosolie
- 130 gr geroosterde cashewpasta
laag 2:
- 75 ml kokosolie
- 4 eetl cacaopoeder
- 4 eetl gemalen espresso bonen (koffiepoeder dus)
- 85 gr zoetmiddel zoals agavesiroop, ahornsiroop, oerzoet of wat je lekker vindt
Bereiden
bodem:
- maal alle ingrediënten druk uit in een vierkante vorm
laag 1:
- maal de dadels, smelt de kokosolie en meng beide met de cashewpasta
- giet over de bodem
- zet 15 min in de koeling
laag 2:
- smelt de kokosolie, meng met de rest van de ingrediënten en giet over de eerste laag
- laat hard worden in de koeling
Serveren
Snijd er met een heet droog mes gezellige stukjes van en verstop ze :-)