Bruschetta met drie toppings


Rating: 0 sterren
0 stemmen

Ingrediënten


brood naar keuze
olijfolie
250 gr walnoten
10 groene olijven
200 gr kastanjechampignons
2 teentjes knoflook
200 gr gedroogde tomaten
1 eetl kappertjes
verse groene kruiden zoals basilicum, peterselie, bieslook

Bereiden


  • snijd het brood in plakken en bestrijk beide kanten met olijfolie
  • verwarm de oven voor op 250 °C
  • leg het brood er in en bak dit knapperig in 10-15 min.
  • maak intussen de walnoten schoon en rooster ze licht in een pan
  • hak de noten met de olijven fijn en breng op smaak met peper en zout
  • borstel de champignons schoon en snijd ze fijn, maak de knoflook schoon
  • bak de champignons met de knoflook in de olijfolie
  • laat een beetje inkoken
  • breng op smaak met peper en zout
  • hak de tomaten en de kappertjes fijn, breng op smaak met peper en zout
  • voeg eventueel verse kruiden toe

    Beleg het brood met de toppings, garneer met wat peterselie, direct serveren.

Tip


Heb je geen brood in huis, op een cracker of knackebrod is dit ook lekker. Of met een warp die je kort hebt gebakken in een hete oven. (wel even insmeren met een beetje olie)


«   »