Ben je cateraar, wil je koken voor een groep of een andere kooksituatie? Huur dan nu onze kookstudio!

Benieuwd naar plantaardige sushi?


Sushi is fantastisch lekker maar dan wel zònder vissen, die laten we lekker zwemmen!

De kunst van de inhoud


De sushi in Japan is een traditioneel gerecht. In deze workshop proberen we een ietsiepietsie in de buurt te komen van deze ambachtelijke bereidingstechniek. 
De twee belangrijkste basisingrediënten, nori en rijst ga je combineren met heerlijke vullingen. De nori, het zeewier, is inmiddels bekent als het groene goud en geeft behalve veel smaak ook een heleboel voeding. Het is rijk aan eiwit, jodium en ijzer. Daarnaast is zeewier een duurzaam product.

Garen, snijden, rollen, smullen


In deze kookles laat ik je zien hoe je het beste de rijst kunt garen en op smaak brengt. Er komen verschillende vullingen aan bod en het rollen van de sushi maakt het af.

Tip

Weten rond 20.30 uur, de sushi die overblijft neem je mee naar huis, dus een lichte avondmaaltijd vooraf is aan te raden.

Praktische informatie


Vegan Sushi

€ 65,00

Vegan Sushi

€ 65,00

Datum: dinsdag 13 juni 2023
Tijd: 19.00-21.00 uur
Docent: Marion Pluimes
Locatie: kookstudio De Groene Kookacademie
Parkeren: Gratis op Schapendries

Klik hier voor meer informatie.