Unieke samenwerking


De Groene Kookacademie

Food for Mood

Broeders Gezondheidswinkel

Deze drie top bedrijven in voeding van Oosterhout slaan de handen ineen en jij kunt daar bij zijn!

Wil je meer leren over gezondheid en hoe je als vrouw goed voor jezelf kunt zorgen ...dan is deze leuke avond bomvol leerzame informatie iets voor jou! Je komt veel te weten over voeding, de natuurvoedingsproducten, de vitale werking in je lichaam en de basis van voedingssupplementen.

Kookdemo, winkelsafari en supplementen lezing 


Onder het genot van een gezond en feestelijk drankje starten we de avond bij Broeders gezondheidswinkel in Oosterhout. Om 1900 uur ga je in groepjes naar de kookdemonstratie, de supermarktsafari en de uitleg over basissuppletie.
Als een soort estafette schuiven de groepjes door zodat je aan alles mee kunt doen.

 • Gedurende de kookdemonstratie van natuurvoedingschef Marion Pluimes neemt ze je mee in het koken met natuurlijke en gezonde voeding. Uiteraard mag je dat lekkers meteen proeven! De recepten krijg je naderhand via email.

 • Marte Roemeling van Food for Mood zal je tijdens de Supermarktsafari uitleggen waar je op kunt letten als je boodschappen doet. Hierdoor leer je kritisch te kijken naar voedingsclaims en kun je met een gerust hart gezonde voeding kopen.

 • Hélène Melis van Broeders gezondheidswinkel heeft al vele jaren ervaring op het gebied van orthomoleculaire voeding en kan je dus als geen ander adviseren over de basis supplementen die vrouwen een goede ondersteuning bieden in dit hectische leven

  We gaan je bij onze Ladies Health Night lekker verwennen!


  • Verschillende hapjes bij de kookdemonstratie
  • Feestelijk drankje bij ontvangst + gedurende de hele avond
  • Goody Bag t.w.v € 37,50

  Kom jij ook gezellig met vriendinnen, je collega’s of alleen naar deze waardevolle informatieve avond over gezondheid?

  Praktische informatie


  Aanmelden kan via de bestelknop hieronder of in de winkel.