Koken voor leuk, mooi en lekker


Een mooie maaltijd bereiden, met verse biologische ingrediënten, volwaardig en smakelijk.

Dat staat er bij deze kookles op het programma.

Je gaat meerdere gerechten koken die bij elkaar een evenwichtige maaltijd vormen. 
Dit vormt een kleurrijk buffet wat we samen opeten.

Volwaardig met de vegachecklist


Ik leer je het samenstellen van een gezonde vega(n) maaltijd met behulp van de vegachecklist

Voorbeeldmenu:

  • Curry met pompoen
  • Polenta preitaart
  • Courgette salade met amandel en tapenade balletjes
  • Bietcarpaccio met wortel labne
  • Rijke rijst met knoflook, kappertjes en munt
  • Gegrilde groenten met tahindressing en peterselie
  • Dadeldjoj met chocolade
  • etc.

Wat ga je doen:


Ik geef uitleg over de recepten en de vegachecklist.
Daarna geef ik een interactieve kookdemonstratie.
Vervolgens ga je zelf aan de slag.
Met maximaal 20 deelnemers ga je de diverse gerechten bereiden die we daarna samen nuttigen. 
Je maakt afhankelijk van de groepsgrootte 8-12 gerechten.
Er is ruimte voor vragen en je krijgt de recepten achteraf digitaal in je emailbox. .
Het menu is vegetarisch, biologisch & vers en wisselt met de seizoenen mee.

Wat krijg je:


Bij de kookworkshop is inbegrepen:


- ontvangst met hapje-drankje

- onbeperkt koffie, thee, water, sap

- de vegachecklist

- alle ingrediënten van biologische kwaliteit

- recepten naderhand via email (zo blijft alles netjes)

- een verrassingsmenu volgens het seizoen

Bestellen:


Early bird tot 15 oktober

Vegetarisch genieten

€ 85,00 € 77,00
Early bird tot 15 oktober
Early bird tot 15 oktober

Vegetarisch genieten

€ 85,00 € 77,00

Datum: donderdag 10 november
Tijd: 17.30-21.30 uur
Docent: Marion Pluimes
Locatie: Kookstudio in Breda
Parkeren: Gratis op het terrein