Een hartig hapje passend bij elke maaltijd


Met eenvoudige ingrediënten kun je de lekkerste gerechten maken, je moet er alleen even op komen!
In een keuken zonder vlees en vis valt er genoeg te experimenteren met smaakvolle producten als noten, peulvruchten en groenten. Het zijn fantastische voedingsbronnen vol vezels, eiwitten, vitamines, mineralen en natuurlijk smaak!
Je kunt er in een handomdraai heerlijke vegetarische burgers en hapjes van maken.
Want zeg nou zelf, de kant-en-klare varianten lijken nogal veel op elkaar.
Bij de burgers werken we ook met granen (ja, óók de glutenvrije) en natuurlijk met verse kruiden en spannende specerijen.

De soort burgers en snacks die we in deze workshop aanbieden zijn afhankelijk van het seizoen.
In de winter en het vroege voorjaar werken we wat groenten betreft bijvoorbeeld met bieten, pompoen of wortel. In de lente en zomer genieten we van courgette, tomaten of aubergine. Kortom, lekker variëren en genieten van vers en ambachtelijk voedsel. 
We maken vijf soorten burgers en/of balletjes met garnituur of bijpassende saus/dip.

December actie - 3 halen 2 betalen

Leef je uit met deze digitale kooklessen. Lekker in je eigen tijd en eigen tempo. 
Tot kerst kun je ze als een bundel aanschaffen met drie voor de prijs van twee! Gebruik de code 3H2BOK21.

Praktische informatie


Datum: je ontvangt de receptenbundel en de link naar de opname direct per email en je kunt meteen aan de slag!

Tijd: de workshop duurt 2 uur

Docent: Marion Pluimes

Datum: je ontvangt de receptenbundel en de link naar de opname direct per email en je kunt meteen aan de slag!

Tijd: de workshop duurt 2 uur

Docent: Marion Pluimes