Een hartig hapje passend bij elke maaltijd


Met eenvoudige ingrediënten kun je de lekkerste gerechten maken, je moet er alleen even op komen!
In een keuken zonder vlees en vis valt er genoeg te experimenteren met smaakvolle producten als noten, peulvruchten en groenten. Het zijn fantastische voedingsbronnen vol vezels, eiwitten, vitamines, mineralen en natuurlijk smaak!
Je kunt er in een handomdraai heerlijke vegetarische burgers en hapjes van maken.
Want zeg nou zelf, de kant-en-klare varianten lijken nogal veel op elkaar.
Bij de burgers werken we ook met granen (ja, óók de glutenvrije) en natuurlijk met verse kruiden en spannende specerijen.

courgettefritter

De soort burgers en snacks die we in deze workshop aanbieden zijn afhankelijk van het seizoen.
In de winter en het vroege voorjaar werken we wat groenten betreft bijvoorbeeld met bieten, pompoen of wortel. In de lente en zomer genieten we van courgette, tomaten of aubergine. Kortom, lekker variëren en genieten van vers en ambachtelijk voedsel. 


We maken negen soorten burgers en/of balletjes met garnituur of bijpassende saus/dip. De basis is afwisselend van graan, peulvruchten, noten en groenten.

falaffelballetje

Wat krijg je


- ontvangst met hapje en drankje
- uitleg over de recepten
- kookdemonstratie met de fijne kneepjes van het burgers-balletjes-vak
- begeleiding bij het koken
- mogelijkheid tot vragen stellen
- de afwas word voor je gedaan
- recepten achteraf digitaal in je mailbox
- wat er van de gerechten overblijft mag mee naar huis

Praktische informatie


Early bird tot 15 sept

Burgers en balletjes - in de kookstudio 7 okt

€ 85,00 € 77,00
Early bird tot 15 sept
Early bird tot 15 sept

Burgers en balletjes - in de kookstudio 7 okt

€ 85,00 € 77,00

Datum: vrijdag 7 oktober
Tijd: 17.30-21.30 uur
Docent: Marion Pluimes
Locatie: Kookstudio in Breda
Parkeren: gratis op het terrein