Benieuwd naar plantaardige sushi?


Sushi is fantastisch lekker maar dan wel zònder vissen, die laten we lekker zwemmen!

De kunst van de inhoud


De sushi in Japan is een traditioneel gerecht. In deze workshop proberen we een ietsiepietsie in de buurt te komen van deze ambachtelijke bereidingstechniek. 
De twee belangrijkste basisingrediënten, nori en rijst ga je combineren met heerlijke vullingen. De nori, het zeewier, is inmiddels bekent als het groene goud en geeft behalve veel smaak ook een heleboel voeding. Het is rijk aan eiwit, jodium en ijzer. Daarnaast is zeewier een duurzaam product.

Garen, snijden, rollen, smullen


In deze online kookles laat ik je zien hoe je het beste de rijst kunt garen en op smaak brengt. Er komen verschillende vullingen aan bod en het rollen van de sushi maakt het af.

Praktische informatie


Vegan Sushi

€ 39,00

Vegan Sushi

€ 39,00

Datum : volgt

Locatie: Online

Inclusief: digitale receptenbundel

Docent: Marion Pluimes

Komt dit moment je niet goed uit? Geen probleem.
Ik maak van de kookles een opname en je ontvangt na de kookles een link om terug te kijken.