Heb je hier zin in? Een midweek op een zalige plek in Limburg alles leren over Puur koken?


Je gaat op een ontspannen manier lekker aan de kook in een ruime keuken.
Op maandag om 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • hoe kook ik volwaardig vega(n) met de beste kwaliteit biologische producten
  • welke kooktechnieken kan ik toepassen
  • hoe stel ik mijn maaltijden samen
  • op welke wijze kan ik rekening houden met seizoensproducten
  • hoe maak ik een gerecht op smaak
  • de vegachecklist 
  • welke olie gebruik ik het beste voor welk gerecht of welke kooktechniek

Dit is precies bedoeld voor jou als:


  • je aan nieuwe gerechten en inspiratie toe bent
  • je enthousiast bent over de vegetarische keuken
  • je al een keer de cursus Puur koken gedaan hebt en aan uitbreiding toe bent
  • je graag met natuurvoedingsproducten wil koken
  • je meer wil weten over een gezonde manier van eten
  • je even tijd voor jezelf wil
  • je met andere kookfanaten wil uitwisselen
  • je een midweek wil eten-koken-eten-koken-eten-koken.............
  • het je hartstikke leuk lijkt!

Wat als ik de cursus ooit al een keer gedaan heb?:


Ook dan is deze week geschikt voor jou! Heb je in het verleden de cursus Puur koken al een keer gedaan? Of zelfs al de vervolgversie? Geen probleem, Deze week ga je allemaal nieuwe gerechten leren maken. Ik heb een heleboel nieuwe recepten die we gaan bereiden zodat je weer met een bult inspiratie naar huis gaat.

De opzet:


In de week vooraf de kookweek ontvang je een link voor de digitale les waarin docent Marion Pluimes uitleg geeft over de kookweek, alvast het eerste onderwerp bespreekt en een kookdemonstratie presenteert. Deze online kookles is het voorafje!

Wat doen we dagelijks in de keuken:


  • ontbijt-lunch of diner bereiden volgens rooster
  • je krijgt begeleiding bij de kooklessen
  • er is dagelijks een kookdemo
  • je krijgt theorie met uitleg en begeleiding bij de opdrachten
  • je ontvangt feedback van docent en medestudenten

Wat krijg je:


Onder professionele begeleiding ga je aan de slag en je ontvangt achteraf een syllabus met theorie en receptuur. Er is ruimte voor eigen inbreng en je krijgt feedback op je gerechten. Het wordt een heerlijke week op een amazing plek!

Wat heb je aan het einde van de kookweek:


  • je hebt heerlijk gegeten 
  • je hebt genoeg kook-inspiratie voor het komende jaar
  • je hebt heel veel gekookt
  • je hebt kookvriendjes gemaakt for life!

Op deze mooie plek is er ook even de tijd
voor een boswandeling of mijmering in de tuin.

Wat is de prijs?


Normale prijs € 950,-   met early bird tot 1 oktober voor € 897,-               
Heb je al eerder een cursus gevolgd bij De Groene Kookacademie dan krijg je 10% korting!
Gebruik hiervoor de code GKAOLD10

Dit zit er bij de prijs inbegrepen:


  • alle kooklessen gedurende de week
  • ontbijt-lunch-diner- koffie & koek
  • receptenbundel
  • vier overnachtingen
  • de afwas
  • alle ingrediënten
  • bedlinnen, handdoeken en toeristenbelasting
Early bird tot 1 okt

Puur koken cursus midweek

€ 950,00 € 897,00
Early bird tot 1 okt
Early bird tot 1 okt

Puur koken cursus midweek

€ 950,00 € 897,00

 

Datum: 25 t/m 29 oktober 2021

Tijd: maandag 15.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur

Docent: Marion Pluimes 

Locatie: Hof de Brulle, Wijlre

Coronaproof; zonodig heeft ieder een eigen kamer en verblijven we op 1,5 meter in alle ruimtes.
Is de 1,5 meter regel niet meer van kracht dan deel je de kamer met een deelnemer.