Een kijkje in de vega(n) biologische keuken


Deze compacte kookcursus van vier lessen online biedt een kijkje in de bio-vega(n) keuken.
De cursus is bedoeld om een aanzet te geven wanneer je nog wat onbekend bent op het terrein van de vega(n) keuken en/of op het gebied van natuurvoedingsproducten.
We maken per les van 2,5 uur via zoom ongeveer vijf gerechten. Denk aan soep, broodbeleg, ovenschotels en banket. 

Je leert koken met veelgebruikte producten uit de natuurvoedingskeuken en hoe je een uitgebalanceerde vega(n) maaltijd samensteld volgens de vegachecklist. 

Aan het einde van deze cursus heb je kennisgemaakt met de meest toegankelijke natuurvoedingsproducten.
Kun je een lekkere vega(n) maaltijd bereiden zonder kant en klare burgers.
Ken je de basisprincipes voor het samenstellen van een maaltijd volgens de uitgangspunten binnen de natuurvoeding.

  • 547 + cursisten gingen je voor

  • bundel met ruim 60 recepten

  • 100 % plezier in de bio-keuken

Wat krijg je?


  • 2,5 uur online les met begeleiding
  • receptenbundel
  • de Vegachecklist
  • startpakket met specifieke ingrediënten t.w.v € 50,-
  • opname van de les zodat je het nog eens rustig kan bekijken
  • 4 audioberichten met uitleg en theorie van de bio-vega(n) keuken

 

Voorbeelden van wat we gaan bereiden: 
Wortel-amandel soep van zelfgemaakte bouillon met een bonenschotel met chips (succesnummer`) en broccolisalade.

Pilaf van speltbulgur met kerriesaus met gebakken knolvenkel en gefrituurde uienringen

Preitaartjes, rode koolsalade met munt, dadelwalnootkoek, gepofte bataat.

Maar ook spreads, dips, dressings en hartige hapjes.

Praktische informatie


 

Datum: volgt

Tijd: volgt

Docent: Marion Pluimes 

Locatie: online