Workshop hogesnelheidsblender: van 'coole' smoothie tot hete soep!

DE WORKSHOP ZIT INMIDDELS VOL

Er zijn blenders en er zijn blenders...... en er is de Bianco Puro, een wondermooi apparaat waaraan wij op 31 mei a.s. een speciale kookworkshop wijden. Als exclusieve gastdocent hebben we Brenda Bas van Greenyourself bereid gevonden.

Waarom het zo'n mooi apparaat is? Ga er maar eens soep mee maken. Die wordt vanzelf heet, vanwege de duizelingwekkend snelheid waarmee de messen onderin de mengbeker draaien! Het draait om pure kracht bij de Bianco Puro. Zelfs van de hardste noten en zaden weet hij fluweelzachte sauzen te maken. Niet alles wordt trouwens heet: ijs maken is voor hem een koud kunstje.

HVbiancoblender408

 De Bianco Puro is een smoothie maker met bijzondere kwaliteiten. En die deelt Brenda graag met jou. Onder haar leiding ga je smoothies maken die even heerlijk als gezond zijn. Zij haalt de groene smoothie uit de hype-sfeer. Ze vertelt hoe goed je er gerechten mee kunt maken die uitstekend passen in de natuurvoedingskeuken.

Voorbeelden zijn heerlijke spreads, soep en notenmelk. Je leert ook vegan ijs te maken in een handomdraai. Je maalt granen tot een volwaardig meel, waarmee je smakelijke gerechten kunt maken. Je maakt aan de hand van detox-recepten niet alleen heerlijke sappen en gerechten, maar ook recepten met een heel breed palet aan smaken: van een gewone smoothie tot een detox-variant en van natuurlijk zoet tot fris of pittig. Allemaal gezond en bovendien erg lekker.

Uiteraard wordt alles gemaakt van biologisch of biologisch dynamische ingrediënten.
We sluitende workshop af met een proeverij van de gemaakte gerechten.
Kortom, een actieve, leerzame middag met heel veel informatie, recepten en heerlijke gerechten. 

 Datum: dinsdag 31 mei 2016
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Kosten: € 45,- per persoon, max 18 deelnemers
Docenten: Brenda Bas, Marion Pluimes
Locatie: Smulwebcollege in Amersfoort

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

gka_pan.png