Lekker vegetarisch koken met smaakvolle producten, dat leer je tijdens deze workshop. Aan de hand van de recepten bespreken we
de maaltijdopbouw van een uitgebalanceerde vegetarische maaltijd.
Waar let je op, wat is belangrijk, hoe beoordeel je de voedingswaarde en
hoe ga je om met de verschillende smaken.
Lekker en gezond staat hierbij centraal waarbij we het uiterlijk niet uit het oog verliezen.

De workshop start met een kopje thee en wat lekkers. Daarna bespreken we de receptuur en geeft de docent een kookdemo.
Na een eenvoudige
lunch ga je met elkaar koken en daarna samen eten.
Het menu is seizoensgebonden en bevat altijd een soep, hoofdgerecht en nagerecht.

Heb je een allergie, laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee.

 prijs: € 75 ,- inclusief recepten en ingrediënten
lokatie:  Breda, Zeist of Amersfoort
aanmelden: stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kijk in de agenda voor de data en tijden.

gka_carrot.png