De Kleine Vegetariër

kleineveggkasiteWie is de kleine vegetariër? Zijn dat al je kinderen, omdat je besloten hebt ze allemaal vegetarisch op te voeden? Of is het één van je kinderen, die (soms op zeer jonge leeftijd) ineens tot het inzicht kwam dat hij of zij geen dieren meer wil eten? Of is er helemaal geen echte vegetariër thuis, maar wil je proberen om eens wat minder vlees te eten, om welke reden dan ook? In welke categorie je jezelf ook plaatst: dit boek is er voor jou.
In De kleine vegetariër geven Antoinette Hertsenberg en kookdocent/diëtist Marion Pluimes tips, adviezen en vooral heel erg veel lekkere en voedzame recepten voor kinderen van alle leeftijden. Van baby's, peuters en kleuters tot aan tieners; voor iedere groep zijn er lekkere vegetarische recepten, die bovendien - met een beetje hulp - ook door de kinderen zelf gemaakt kunnen worden. Met informatie over gezonde en gevarieerde voeding en ruim 75 originele en gezonde recepten.

Bestellen: Maak € 24, - (boek à € 19,95 inclusief verzendkosten) over op rekeningnummer NL19SNSB0918666155 (BIC: SNSBNL2A) t.n.v Pluimes Voeding en advies te Breda o.v.v kleineveg, het aantal én UW VOLLEDIGE ADRES. Uw bestelling wordt binnen 7 werkdagen verzonden.

 

 

 

Spiritualiteit werkt in de keukenspiriindekeukengkasite
Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in anders, bewuster koken. Tegelijkertijd lijden steeds meer mensen aan overvoeding én ondervoeding, en ligt de supermarkt vol gemaksproducten. Hoe kun jij in deze wirwar in je eigen keuken ontdekken wat koken en eten in jouw leven betekenen?

Lisette Bossert geeft handvatten om met aandacht en plezier maaltijden te gaan bereiden. Ze nodigt je uit op smaakontdekkingstocht te gaan en te ervaren hoe feestelijk het is met zuivere, ambachtelijke en/of biologische producten te koken. Ze daagt je uit te onderzoeken wat jouw lichaam werkelijk nodig heeft, om zo tot een bewustere eet- en levensstijl te komen. En ze brengt je inspiratie, bijvoorbeeld uit andere eetculturen, want bovenal bejubelt ze het feest dat eten is.

Te bestellen via Bossert Kookwerken

vcgkasite

De VegachecklistNaar aanleiding van de vraag: 'hoe stel ik nu een gezonde vegetarische maaltijd samen?' is de Vegachecklist ontwikkeld. Het kan lastig zijn om uit het niets een vegetarisch gerecht of maaltijd samen te stellen. Met behulp van de Vegachecklist ga je na of alle ingrediënten voor een uitgebalanceerde maaltijd aanwezig zijn.
Behalve naar 'mooi en lekker', worden gezondheidsaspecten, praktische haalbaarheid, tevredenheid, verzadiging en variatie hierin meegenomen.

Bestellen: Maak € 6,95, - (gelamineerd à € 5,50 inclusief verzendkosten) over op rekeningnummer NL19SNSB0918666155 (BIC: SNSBNL2A) t.n.v Pluimes Voeding en advies te Breda o.v.v VCL, het aantal én UW VOLLEDIGE ADRES. Uw bestelling wordt binnen 7 werkdagen verzonden.

gka_carrot.png