brood naar keuze
olijfolie
250 gr walnoten
10 groene olijven
200 gr kastanjechampignons
2 teentjes knoflook
200 gr gedroogde tomaten
1 eetl kappertjes

Snijd het brood in plakken en bestrijk beide kanten met olijfolie.
Verwarm de oven voor op 250 °C.
Leg het brood er in en bak dit knapperig in 10-15 min.
Maak intussen de walnoten schoon en rooster ze licht in een pan.
Hak de noten met de olijven fijn enbreng op smaak met peper en zout.
Borstel de champignons schoon en snijd ze fijn, maak de knoflook schoon.
Bak de champignons met de knoflook in de olijfolie, laat een beetje inkoken.
Breng op smaak met peper en zout.
Hak de tomaten en de kappertjes fijn, breng op smaak m et peper en zout.
Voeg eventueel verse peterselie toe.
Beleg het brood met de toppings, garneer met wat peterselie, direct serveren.

gka_pan.png