Op deze pagina vind je een overzicht van een aantal koks die hun opleiding bij de Groene kookacademie hebben gedaan of er nog mee bezig zijn. Een deel is inmiddels actief als Groene Kok of zoeken nog een werkplek om lekker vegetarisch te kunnen gaan koken. Neem gerust contact met ze op!

Natasja’s Soepkeuken
Kom naar Natasja’s Soepkeuken in Lettele (Deventer) voor Kookworkshops “In de soep” of voor Soepcatering.
Tijdens mijn opleiding bij de Groene Kookacademie was mijn grootste ontdekking: zelf vegetarische bouillon maken van groente(resten) en kruiden. 
Ik ben daar zelf zo verslaafd aan geraakt en aan de smaakvolle soepjes die je ervan kunt maken, dat ik mijn kennis en ervaringen graag met anderen wil delen.
Ik nodig je dan ook uit om in mijn Soepkeuken samen met mij te komen koken. Ik bied onder andere Kookworkshops “In de bouillon en soep” aan, waarin we zelf bouillon maken en daarvan heerlijke soep creëren. En ik bied Thema-Kookworkshops aan, bijvoorbeeld “In de Thaise soep”.
Of trakteer jezelf, vriendengroep of collega’s op een ‘Anders-dan-anders-lunch of diner’: ik kom dan bij jullie heerlijke soep(en) met bijbehorend garnituur en/of salade serveren.
Kijk op www.natasjassoepkeuken.nl voor alle mogelijkheden of neem contact op met Natasja Moleman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag tot soeps!

 

Carlijn Revermann -Vegetarisch Natuurkok
Carlijn Revermann is opgeleid als vegetarisch natuurkok, natuurvoedingsadviseur en vernieuwend coach. Carlijn kookt op locatie en deelt haar kennis over natuurvoeding, geeft advies, organiseert workshops en ontwikkelt smaakvolle en voedzame vegetarische recepten. CARLIJN REVERMANNkl-5549
Carlijn; 'Je hoeft echt niet een keukenprins(es) te zijn om een verrukkelijke maaltijd op tafel te toveren ; ).
Ik wil mensen inspireren en enthousiasmeren om weer de keuken in te duiken, lol te maken en heerlijke recepten te bereiden die ook nog eens gezond zijn. Proef, ruik, voel, zie, hoor.....Kook en ontdek de spannende en smaakvolle wereld van Echt Eten!'
Carlijn's motto is back to basic! Roomboter, volle kwark, pastinaken, haver maar ook de wat onbekende producten zoals miso, kombu en tamari worden rijkelijk in de natuurlijke keuken toepast. Er worden geen voedingsmiddelen (op de bewerkte producten na) uitgesloten in de natuurlijke keuken, Carlijn brengt dit over met een flinke dosis passie en enthousiasme..
Wil jij met Carlijn samenwerken, haar een programma laten organiseren, inhuren als vegetarisch kok of gastspreker ?
Als voeding, gezondheid en gezelligheid onderdeel van het programma uitmaakt dan zet zij zich hier graag voor in!

Bezoek www.revermann.nu of neem contact met Carlijn op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

kookhut

De Kookhut

Mijn naam is Eef Verhaaren en naast mijn gewone dagelijkse baan heb ik een finaal uit de hand gelopen hobby, namelijk lekker koken met vegetarische natuurvoeding. Op verzoek van kennissen, vrienden en collega's ben ik wat workshops gaan geven en hier kwam zoveel respons op dat ik tijd en ruimte tekort kwam. Ik ben een blokhut achter ons huis gaan bouwen en daar geef ik nu mijn kookworkshops.Het is een geweldige ruimte met alles er op en er aan. Aangezien ik ook nog gewoon een baan heb hiernaast en mijn kookhut dus regelmatig ongebruikt staat, kunnen leerlingen van de groene kookacademie deze ruimte ook huren tegen een redelijke vergoeding. Ook kun je zelf workshops bij mij volgen. Ik kies elke keer weer een ander thema, dat is afhankelijk van hoe mijn pet op dat moment staat. In het voorjaar begin ik ook weer met kruidenworkshops. We gaan dan zelf eerst de kruiden in het wild plukken en vervolgens lekker tot vegetarische maaltijden
maken. Mocht je dus interesse hebben, houdt dan mijn site in de gaten.
Mocht je zelf met een clubje een workshop met een bepaald thema willen volgen, neem dan contact met me op. Dan komen we er vast wel uit. De basis van de workshop moet wel vegetarische natuurvoeding zijn.

eetecht

Eet echt

Bij Daniëlle Bongers van Eet Echt (gevestigd in Eindhoven, werkzaam door heel Nederland) kun je terecht voor hulp in je horecazaak, bij je catering- of buffetopdracht (vegetarisch koken en koken volgens de natuurvoedingskeuken: biologisch/bio-dynamisch, vers, puur en eerlijk). Tevens voor een gastles, presentatie, kookdemonstratie of kookworkshop over natuurvoeding en vegetarisch koken. Een persoonlijk voedingsconsult behoort ook tot de mogelijkheden.

foto cathy

(K)eetmee
Hallo, mijn naam is Cathy. Tijdens mijn opleiding tot Natuurvoedingskundige op de Kraaybeekerhof ben ik al gestart met de Groene Kookacademie. Een mooie praktische aanvulling! Ik wil mensen graag op een praktisch en leuke manier laten kennis maken met natuurvoeding. En hoe kan dat beter dan door zelf te koken (en te eten)? Op mijn blog (K)eetmee lees je over de wondere wereld van ontdekte groenten, alles wat ik zoal tegenkom in de (achter)tuin, de natuur en wat je daarmee kunt. Elke eerste maandag van de maand kun je aanschuiven bij de eettafel van duurzaamheidscentrum De Groene Golf in Deventer. Hier verzorg ik ook regelmatig de catering voor (trainings) groepen en andere gasten. Verder kun je me 'boeken' als lesgever Voeding via Velt (vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren. Maar wil je een intiem dinertje of een buffet voor je feest, dan kan dat natuurlijk ook. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op en Keet mee!

Aurum Puur Eten
Bij Maria van Oosterhout van Aurum Puur Eten kun je terecht voor: voedingsadvies, kookworkshops, catering, high tea, huiskamerlunch en lezingen. Allemaal over natuurvoeding uiteraard!

Irma Vreeman
Ben je op zoek naar een "groene kok" die vegetarisch ( op verzoek veganistisch ) kookt in de omgeving van Winterswijk ( tot een straal van 50 km. ) ?
Dan mag je stoppen met zoeken want je hebt mij gevonden. Ik ben Irma Vreeman en ik kook graag bij mensen thuis die om wat voor reden dan ook in huiselijke sferen van een diner willen genieten. Maar ook een buffet of catering voor groepen tijdens feestjes, trainingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden. Binnenkort start ik met het geven van workshops met verschillende thema's.
Eén keer in de maand organiseer ik samen met een goede vriendin een "Aan tafel bij Ankomm'n" bij Gastgalerij Ankomm'n. Wij bereiden dan een biologisch, vegetarisch 3 - gangen menu dat met elkaar aan één grote tafel genoten wordt.
Ik zie het als een uitdaging om met dieetwensen rekening te houden en mijn streven is dan ook om iedereen zoveel mogelijk van dezelfde maaltijd te kunnen laten genieten zodat er geen aparte bordjes geserveerd hoeven te worden.
Heb je interesse in één van mijn activiteiten neem dan contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0623233006

gka_pan.png