Activiteiten van de Groene Kookacademie:

2019
vrijdag   17.30-22.00 uur 11 januari 2019 Miso maken Amersfoort
zaterdag 10.00-14.30 uur 12 januari  Bio Tsukemono Amersfoort
zaterdag 10.00-16.00 uur 26 januari Bio groentenfermentatie 
zaterdag 10.00-14.00 uur 2 februari  Start Puur koken in Breda
zaterdag 10.00-14.30 uur 9 februari Bio Tsukemono Amersfoort
zaterdag 10.00-12.30 uur 16 februari Natto en Tempeh Amersfoort
zaterdag 10.00-16.00 uur 23 februari Bio groentenfermentatie 
zondag 13.00-16.30 uur 17 maart Bio Tsukemono Amersfoort
vrijdag 17.30-21.30 uur 5 april Graanfermentatie
zaterdag 10.00-14.00 uur 6 april Graanfermentatie

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van nieuws, actualiteiten en foto's.

gka_carrot.png